Om Cecilie

Hei jeg heter Cecilie Hunvik

For ti år siden, i 2010 startet jeg firmaet Solstad Terapi og Coaching. Siden da har jeg jobbet med å hjelpe mennesker som trenger hjelp med å skape et bedre liv for seg selv og sine kjære.

Dette gjør jeg via min praksis i Lillestrøm og via kurs jeg holder for foreninger og bedrifter.

I tillegg til dette driver jeg en skole i Oslo som heter SolstadAkademiet, der utdanner jeg mennesker som vil studere terapi og coaching.

Før jeg begynte å jobbe i denne bransjen, jobbet jeg i klesbransjen, jeg jobbet mange år i ledelsen i H&M og har også drevet butikk på Strømmen Storsenter.

Jeg har studert så mye og tatt så mange kurs at listen er lengre enn du sikkert har lyst til å lese, men av ting som er interessant for deg, vil jeg nevne:

NLP Coach 1,5 år
NLP Coaching Trainer (utdannet hos Richard Bandler i USA) 1 år
Hypnose 2 år
Kost- og ernæringsterapeut 6 mnd
EFT Terapeut 1 år
KrystallTerapeut 3 år
BevissthetsSkolen 5 år
Massasje 1 år
Rosenmetoden introduksjonskurs
Selvstudier av Ayurveda, yoga, tai-chi og kunst/håndverk

Privat er jeg samboer og vi har til sammen fire barn. Jeg har også en hund og en katt. På fritiden er jeg glad i ski og friluftsliv. Når jeg skal slappe av liker jeg å lese eller holde på med kreative sysler som kunst, matlaging, snekring og hagearbeid. Også er jeg lokalpolitiker, en spennende, engasjerende og verdifull del av livet mitt. Men aller best har jeg det sammen med mann og barn <3

Her i SkilsmisseFruene bidrar jeg med blogger om det å være skilt og om livet ellers.

Til daglig jobber jeg som skilsmissecoach i Lillestrøm, se nettsiden min for alt du trenger å vite om skilsmisse: http://dinskilsmissecoach.no

Du kan bestille time hos meg direkte i min kalender: https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Du kan lese om praksisen min her: https://www.solstadterapi.no

Du kan lese om SolstadAkademiet her: http://solstadakademiet.no