Styrk ditt immunforsvar

.

Hei alle sammen. Håper det er bra med dere og at dere av og til klare å senke skuldrene i disse tider? 

.

Jeg vil si tusen takk til alle som jobber i helsevesenet. Dere gjør en fantastisk jobb. <3

Selv går jeg på jobb hver dag og føler stort ansvar for de rundt meg. Det med gode renholdsrutiner og god håndhygiene er noe jeg kan bidra med i jobben min på Sunkost. Jeg føler og det er min oppgave å smile stort til de som kommer innom, for å kanskje gjøre hverdagen litt hyggeligere. Jeg har utrolig mange kunder som trenger nødvendige vitaminer, mineraler, glutenfritt, laktosefritt m.m. Så vi har åpent hver dag til kl 18:00, og vi har ikke planer om å stenge hvis vi ikke må.

.

Kjæresten min går dessverre hjemme om dagen fordi det ikke er nok jobb på arbeidsplassen hans. I går når jeg kom hjem spurte han pent om vi kunne bake noe godt. Han kjeder seg hjemme og blir kjapt fysen, men han vet hvor viktig det er å ikke spise masse sukker nå som immunforsvaret trenger å være sterkt. Så i dag deler jeg med meg et resept jeg lagde til kjæresten i går. 

.

Lavkarboboller med mandelmel

Mandelmel inneholder ikke gluten, og derfor blir boller med mandelmel ikke like luftige som tradisjonelle boller, men de blir fortsatt kjempe gode! Porsjoner: 7 Tilberedelsestid: 00:20:00

Ingredienser:

 • 4 stk egg
 • ½  dl sukrin
 • ½ tagatesse 
 • 1,25 dl kokosmelk, lett 
 • 2 ss vaniljeproteinpulver
 • 2,5 dl mandelmel
 • 3 ss kokosmel (eller annet glutenfritt mel)
 • 2,5 ss fiberhusk
 • 0,5 ss bakepulver
 • 0,5 ss kardemomme eller ceylonkanel
 • 1 krm salt
 • 0,5 ts vaniljepulver

Slik gjør du:

 1. Sett ovnen på 175 grader
 2. Visp 3 av eggene med elvisp, tilsett sukrin og visp mer
 3. Rør sammen alle de tørre ingrediensene og rør deretter inn eggene
 4. Tilsett kokosmelk
 5. Form til boller, pensle med egg og stek i ovnen i 20 minutter
 6. La hvile på stekerist

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *