Den hvit-grønne løgnen til barna.

Det ikke noen vet, er at vi gjemt grønnsaker i denne herlige smoothien.

God Tirsdag kjære lesere. Denne uken er det flyttekaos for meg. Har gru-gledet meg lenge for denne flytt, å jeg må si at alt ikke direkte gått smertefritt. Men i helgen kommer kjære Mor og bonus-Pappa på besøk for å hjelpe oss flytte. Det føles så utrolig deilig å få hjelp. Jeg er ikke den første som ber om hjelp, men jeg øver stadig på å bli flinkere på det! Flere som kanskje kjenner seg igjen i dette? 

Noe jeg vil tipse om denne uken er den hvit-grønne løgnen. Har man ikke ved tidlig alder til barnet lyktes å få de å like grønnsaker, er det veldig vanskelig å få i de noe som helst som har fargen grønn. Bare de å se grønnfargen kan være nok til å få de å “rynke på nesen” (er det kanskje kun et svensk ordtak :P?) 

MEN, det er ikke for seint. Lag smoothie til frokost! Banan og jordbær tar bort så og si alt av den “grønne” smakene. Så begynn med å putte i bananen, deretter alt av det du mener barnet ditt burde ha. Bruk og gjerne rå kakao sammen med banan. Da for de en herlig sjokolade-smoothie som bugner av masse antioksidanter.

Hva du putter i er opp til deg. Prøv deg frem å hvis den nå likevel får en grønnfarge, så er det kun fordi det er en hulken-smoothie eller enhjørning-smoothie. Hvem vil ikke ha denne velsmakende super-smoothien som gjøre deg sterk og frisk?

Så er det avgjørende at du og drikker/spiser det samme som barnet ditt. Barn gjør ikke hva de blir fortalt, barn gjør det du gjør.

Klem Malin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *