Årets siste dag i 2019

God Tirsdags morgen kjære lesere.

Siste dag i 2019 er her, å vi kan i dag reflektere over året som gått. Hva vil vi huske? Hvem vil vi huske? Hva ønsker vi å glemme? Hva har vi lært oss? Hvem følelser sitter vi igjen med? Hva startet vi og hva sluttet vi?

Bildet jeg deler med meg av i dag er det fine smykket jeg fikk i Julegave. Gjett fra hvem? 😉

Selv gleder jeg meg veldig til å se hva året 2020 bringer. Noe vet jeg så klart allerede vet er at i februar flytter jeg og min kjæreste inn i drømmeleiligheten vår. Det blir en spennende periode i livet mitt som jeg gleder meg vanvittig til. I dag bor vi på 34m2. Det har sin sjarm det og (rydding, støvsuging og rengjøring tar ikke så lang tid), men vi føler veldig på det å ikke har plass nok til å for eksempel invitere venner på middag. I tillegg vil vi gjerne lage mat sammen. Å vi får det til, men det er en utfordring med det lille kjøkkenet vi har. Så jeg/vi klarer nesten ikke å vente!

.

I og med at det ikke er mange timer igjen av 2019, vil jeg gjøre et litta sammendrag av året som vært. Dette gjør jeg fordi jeg som person noen ganger glemmer bort alt bra jeg vært med om. Ikke for det jeg har dårlig ihukommelse. Mere fordi jeg er utålmodig og alltid vil at det skal skje noe nytt. Da er det fint for meg å noen ganger ta meg sammen, sette meg ned og reflektere over hvor fantastisk mange nye minner jeg jeg sitter igjen med etter året som gått. Hvor takknemlig jeg er for at jeg er jeg, og hvor heldig jeg er som får lov å oppleve det jeg gjør i livet mitt. Noen av drømmene mine (de forandrer seg litt fra år til år :P) har gått i oppfyllelse og jeg setter stor pris på alle de herlige menneskene jeg under året har møtt.

Så hvordan har mitt 2019 sett ut? Her er en del av det som gjorde meg lykkelig i 2019.

·         Pusset opp kjøkkenet

·         Gikk på en smell der jeg da nesten ble utbrent

·         Var i bryllup

·         Ble ferdig utdannet NLP-coach

·         Byttet jobb (ble butikksjef for Sunkost Lillestrøm)

·         Møtte mange, nye, herlige mennesker

·         Fikk endelig solgt bilen som var det siste jeg og eksen hadde felles.

·         Trente masse  

·         Datet gutter

·         Tok topptau-kort for klatring

·         Oppfylte drømmen min at være med i en podcast

·         Gått topptur til Gaustatoppen (for å utfordre høydeskrekken min)

·         Sovet i hengekøye

·         Pakket den store ryggsekken med alt av utstyr for å bo i skogen i noen dager

·         Vært på Shape up shape up convention og ble forelsket i Yoga

·         Møtt Petter Stordalen

·         Møtt Berit Nordstrand

·         Møtt Desiree Andersen «fitfocus»

·         Begynte ny skole og utdanner meg nå til Helsekostveileder

·         Startet blogg sammen med de flotte damene i skillsmissefruene

·         Møtte mannen i mitt liv og ble bonus Mamma for verdens fineste Santos (Staffordshire Bull Terrier)

·         Da kjæresten min er døv, har jeg lært meg tegnspråk

·         Solgte min leilighet

·         Kjøpte ny bolig med kjæresten

·         Vært i Syden med Mamma og Bonus-Pappa

·         Testet CrossFit

·         Feiret min første Jul sammen med kjæresten og familien min

.

Nå som jeg selv ser igjennom listen min, har det vært et innholdsrikt år. Å tenk… at jeg fant kjærligheten i 2019. Det er jeg veldig takknemlig for og føler meg utrolig heldig. Det jeg skriver nå er en skikkelig klisje, men det var når jeg sluttet leite som han dukket opp. 😉

Så hva tenker jeg om 2020, og har jeg Nyttårsforsett!?

Ja det har jeg faktisk. Jeg har tenkt mye og lenge på hva jeg skal ha fokus på i 2020. Atter og atter igjen har jeg byttet ideer om hva jeg skal og ikke skal. Men det å forby ting kanskje ikke alltid er så bra? Så summen av alle tanker er at jeg vil spise mer grønnsaker og øver på at ta det mere med ro. Yoga blir en del av den ukentlige treningen å venner og kjæreste tid for å stimulere og gi det mentale positiv energi. Sukker er noe jeg i største grad vil unngå. Ikke forby, men tenke på å investere i riktig kost så at kroppen min har det best mulig. Jeg er rett og slett lei av å gå med oppblåst mage som jeg nå gjort i hele Julen.

En annen av de utrolig fine julegavene fra kjæresten var SPOT ON for å oppnå nyttårsforsettet mitt. Verdens beste blender! (Er han kanskje tankeleser? ;)) Dette gjør det så mye lettere og samtidig mye mere morsomt å lage smoothies. Jeg har allerede tyvstartet min nye forsett, så i 3 dager har frokosten vært smoothies. Å jammen ble de sykt gode! Har dere lyst på resept på min energiboost-smoothie? Rop ut.

.

Godt Nyttår <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *