En helt ny start i 2020. Lær hvordan her :)


Tenk, nå er det snart nyttårsaften. Et nytt år med nye muligheter ligger der, innen rekkevidde.

Er du fornøyd med det året som har vært? Vil du gjøre andre ting i året som kommer? Har du en langsiktig plan, eller vil du ta det litt som det kommer?

Hvordan det enn er, synes jeg du skal gi deg selv den romjulsgaven det er, å reflektere litt ordentlig over hvordan det har gått så langt og hva du egentlig vil fylle resten av livet ditt med.

Selv gjør jeg det hvert halvår. Hver jul og hver sommerferie setter jeg meg ned og detaljplanlegger de neste 6 månedene. Jeg synes det er er godt rammeverk som sikrer at jeg får gjort det jeg vil med livet mitt og ikke bare flyter med strømmen.

I fjor til jul, lagde jeg en nettside til bruk for deg og andre, for at du skal ha muligheten til å gjøre det samme, med veldig enkle verktøy. Så om du har litt tid til overs nå i romjula, synes jeg du skal sette deg ned og kose deg med å lage en god, realistisk plan for hvordan du vil at 2020 skal være. Men husk det viktige ordet realisme. Ikke rot deg bort i alt du ”skulle” eller ”burde” eller det andre vil at du skal gjøre, spør deg selv: Hva vil jeg? Og hva vil jeg ha tid og ressurser til å utrette i 2020?

Dette er et veldig morsomt arbeid. Og om du ikke har gjort det før, synes jeg du skal lage deg en 10-årsplan med det samme du er i gang.

For meg er denne romjulen veldig spesiell, fordi jeg nå er helt i slutten av den første 10-årsplanen jeg noen gang la. Og vet du hva, jeg har etterlevd den og nådd alle målene jeg satt meg. Og det føles derfor ekstra godt å sluttføre denne epoken, for å åpne en ny.

Så i år gleder jeg meg ekstra, for jeg skal ikke bare legge en plan for 2020, men for de neste 10 årene. Akkurat nå er jeg i Flå på juleferie og nyter late juledager, men snart skal jeg hjem og da er det frem med store ark og tusjer. Det er så mye jeg vil at de neste 10 årene skal inneholde og så mye som antageligvis må skyves videre til det 10-året som kommer etter der igjen. Da er det godt at jeg fortsatt har mange å ta av 🙂

Også føler jeg meg så heldig, her jeg står på terskelen til min nye 10-års periode. For jeg har virkelig aldri vært så lykkelig i hele mitt liv. Jeg har funnet en mann som får jeg til å føle at jeg hver dag våker i et eventyr, jeg har flyttet inn i et hus som overgår alle mine drømmer, jeg har endelig fått en barneflokk på fire skjønne barn som jeg alltid har ønsket meg og som kompletteres av verdens skjønneste hund og en helt usedvanlig vidunderlig katt. Jeg har fått drømmejobben som butikksjef i Dressmann og gleder meg til å komme ‘hjem’ til klesbransjen og jeg gleder meg til fortsatt drift av SolstadAkademiet som tikker og går veldig fint. Jeg har venner som jeg bare er lei meg for at jeg ikke får mer tid med fordi de er så skjønne og det samme gjelder min utvidede familie. I tillegg nyter jeg at jeg har fått ennå en fireårsperiode som politiker i en helt splitter ny kommune som jeg elsker å bo i. Aldri i mitt liv har jeg vært så på plass og lykkelig som jeg er akkurat nå, midt i livet. Jeg er den heldigste jeg vet om.

Og vet du hva? Jeg er helt sikker på at all denne lykken kommer fra god planlegging og min evne til å bygge et lykkelig og ressursfylt liv.

Nettopp derfor skal det å planlegge mitt neste 10år bli en stor glede.

Har du lyst til å prøve selv? Det er veldig morsomt og givende og husk, en god plan trenger stadige justeringer, så når du først har begynt, vil du oppleve at det er et morsomt og levende arbeid.

Du finner den enkle fremgangsmåten her: https://solstadakademiet.no/nettkurs-2/din%20plan/index.html

Lykke til og godt nytt år <3

Hilsen Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *