All I want for Christmas is You! – Mine 7 beste tips for å finne en ny kjæreste :)

For noen dager siden satt jeg og snakket med en veldig ung jente og hun fortalte meg at alt hun ønsket seg til jul var en kjæreste.

Det berørte meg veldig. For jeg tror denne jenta er en av veldig mange. Julen er riktignok en tid for familie og hygge. Men det er ingen tvil om at det også er en del av året som er veldig deilig å dele med en man elsker. Og det tror jeg gjelder enten man er ung og fortsatt går på skole, eller om man er ”skilsmisseenke” for første eller n´te gang.

Så hva skal du gjøre da, hvis du ønsker deg en kjæreste til jul? Selv tror jeg veldig på loven om tiltrekning. Den leverer alltid for meg, enten jeg ønsker meg en ny jakke, hus, hund eller kjæreste 🙂 Men hvordan fungerer loven om tiltrekning da? Hvis man ønsker seg en ny kjæreste….

Det fikk meg til å tenke på en av mine klienter. Hun fortalte meg forrige uke at hun endelig har forstått hva hun har gjort feil. Heldigvis! Hun sa at hver gang det har blitt slutt mellom henne og en kjæreste har hun bestemt seg for å finne en mann som:

 • Ikke gjør sånn
 • Ikke er sånn
 • Ikke tenker sånn
 • Ikke jobber sånn
 • Ikke har sånne venner
 • Ikke har en sånn familie
 • Ikke har et sånt problem
 • Ikke har en sånn…..you name it….

Og det har hun fått hver gang. Hver eneste gang, har hun gått ut i verden og funnet en mann som ikke er sånn som den forrige. Det har hun lykkes med. Men det har ikke ført til at hun har blitt noe lykkeligere. Det at en person er ”ikke sånn”, betyr jo ikke at han er sånn som hun vil at han skal være. Det var en åpenbaring for min klient. Enda hun kan mye om loven om tiltrekning, har hun altså glemt at det også gjelder i kjærlighet. Når hun leter etter en mann som ”ikke er sånn”, finner hun jo det. Men det er ikke nøkkelen til lykke. Er det vel? Nøkkelen til lykke i kjærlighet må da vel være å finne en mann som er AKKURAT SÅNN, akkurat sånn som du vil at han skal være, uten alle ”ikke-ne”, tror du ikke?

Sånn var det i hvert fall for meg. Da jeg skilte meg og rett etterpå må jeg innrømme at jeg gikk igjennom en periode hvor jeg ramset opp mye om hvordan min nye mann ikke skulle være. Men heldigvis gikk det over. Mye takket være en av studentene mine, som nettopp hadde funnet sin perfekte mann gjennom loven om tiltrekning (ja jeg snakker om deg Tone, hvis du leser ;). Det minte meg på å være veldig spesifikk og tenksom i forhold til hva slags mann jeg ønsket meg.

Mens jeg var i tenkefasen ift hva slags mann jeg nå ville ha, var det selvfølgelig ensomme øyeblikk hvor jeg lurte på hvor lang denne fasen egentlig kom til å være. Da var det at min søster Linda kom meg til hjelp. Hun sa til meg:

Du vet det Cecilie, at han finnes allerede. Det er ikke som om du leter etter noe som ikke eksisterer. Akkurat nå går han rundt i livet sitt og gjør de tingene han alltid gjør. Han sto opp i dag etter sin vanlige rutine, akkurat nå er han på jobb og senere i kveld har han sikkert ting han skal gjøre, så vil han legge seg og gjøre de samme tingene om igjen i morgen, akkurat som deg. Han finnes Cecilie og kanskje føler han det samme som deg og lurer på hvem du er og når dere skal finne hverandre? For kjærligheten finnes der, han finnes, du finnes, alt dere behøver å gjøre er å finne hverandre.

For meg var det en gave, det at jeg ble bevisst på at han faktisk fantes. At jeg lette etter et konkret, levende menneske, ikke en prins fra et eventyr som aldri ville bli virkelig. Så da begynte jeg å leke med tanken på denne mannen da, som fantes og begynte så smått å skape en energetisk kontakt mellom oss og forberede livet mitt på å ta i mot han. For meg var det virkelig en gave det søsteren min sa til meg og nå vil jeg gi den gaven videre til deg:

Din nye kjæreste, enten det er en mann eller kvinne, finnes. Alt du behøver å gjøre er å finne han/henne.

Så enten dere treffes før jul eller ikke, vil jeg at du skal tenke: Jeg har en kjæreste, vi har bare ikke møtt hverandre ennå, eller om vi har møtt hverandre har vi bare ikke sett hverandre med de øynene ennå. Men en eller annen gang ila 2020 kommer vi til å være det/gjøre det.

Så hvordan bruker du loven om tiltrekning da? Jo, det skal jeg fortelle deg:

 1. Rydd plass i livet ditt til en ny kjæreste. Det er ingen som har lyst til å komme til deg hvis du fortsatt er bitter, sint eller bærer nag til eksen og situasjonen. Bli ferdig med det som har vært og gled deg til det som skal komme.
 2. Rydd opp i skilsmissen om du ikke har gjort det, send inn nødvendige papirer, selg det som skal selges, del det som skal deles og få en god relasjon til barnefaren og hans nye kjæreste om en slik finnes. Forson deg med at eksen nå har sitt liv og du har ditt og sørg for å være ok med at det er slik det er.
 3. Skap et liv som har plass til en kjæreste, slik at du har tid og mulighet til å date og at barna dine vil ta godt i mot din nye. Det er ingen som trives i et nytt forhold om de føler at du ikke har tid til de, eller de føler seg uvelkommen hos dine nærmeste.
 4. Sett ord på hva slags kjæreste du ønsker deg. Glem alle ”ikke-ne” og pøs på med hva du ønsker deg. Og hva du enn gjør, ønsk deg en mann som er snill, tvers igjennom, for sånne finnes. Da jeg møtte Asbjørn fant jeg ut at den beste ”kvalitetssjekken” var å se på hvordan han behandlet sin datter og sin mor og det tenker jeg er et godt tips. En som behandler sine nærmeste kvinner godt, vil med stor sannsynlighet gjøre det samme med deg 🙂 Mitt beste råd er å være helt spesifikk ift hva slags mann du ser etter. Sett deg gjerne ned og skriv liste, slik vi gjorde på ungdomsskolen. Det kan jo være et juleprosjekt i seg selv.
 5. Følg innfallene dine. En gang leste jeg en historie om en mann som hver dag gikk til kirken og ba til Gud om å vinne i lotto. Så en dag hørte han Guds stemme som ropte til ham. Gud sitt svar var: ”Kan du ikke i det minste levere kupongen???!?!?!?!?” Og det samme gjelder deg. For å finne en mann må du levere kupongen! Du må melde deg på! Vær der han kan være, enten det er på Rema 1000, Tinder, der du jobber eller rett borti gata. I det du sender ut den energetiske beskjeden om at du er klar for en ny kjæreste og har satt ord på hva slags kjæreste du ønsker deg, er det viktig at du følger dine innfall. For det er ofte slik skjebnen griper inn, og når du minst forventer det, står han/hun plutselig der, eller du vil oppleve at når du endelig tok grep og gjorde sånn eller slik dukket vedkommende opp. Men det er ingen som låser seg inn til deg mens du sitter og ser på tv og spør om dere skal være sammen. Så selv om du bruker loven om tiltrekning, må du altså ”melde deg på”, gjennom å være tilgjengelig og til stede der han/hun kan være.
 6. Se hva du ser. Og med det mener jeg to ting. Noen går i fella å ser rett på (tvers igjennom) sin neste kjæreste i månedsvis uten å faktisk se personen. Mens andre er ser en person og vil så gjerne at det skal være den rette at de ser ting som ikke er der, bare for å få en person til å fremstå som den rette og lurer dermed både seg selv om omverden. Så være nøye med å se det du ser, tren deg på å se, sånn at du kjenner igjen den du har ønsket deg når vedkommende står foran deg <3
 7. Skaff noe konkret som gjør han virkelig. Selv kjøpte jeg en bilderamme jeg likte. Jeg satt rammen på kontorpulten min men satt ikke noen bilder i den, jeg beholdt bildet i rammen som var der da jeg kjøpte det. Så sa jeg til meg selv, at i den rammen vil jeg sette bildet av kjæresten min når jeg finner han. Og nå står den rammen i vinduskarmen i stua i vårt nye hus. Bildet ble tatt rett før jul i fjor, da vi var og hogde juletre sammen for første gang <3

Min førjulsgave til deg er altså: Finn ro og glede i hva min søster sa til meg: Din nye livsledsager finnes allerede og venter på deg hver eneste dag. Alt dere nå behøver å gjøre, er å finne hverandre <3 Og med det ønsker jeg deg en riktig god jul <3

Har du tips og råd til andre som leter etter sin nye kjæreste i juletiden? Eller har du en historie du vil fortelle? Del veldig gjerne i kommentarfeltet 🙂

Vil du lære hvordan å hjelpe deg selv og andre til et nytt og bedre liv kan SolstadAkademiet være stedet for deg, se her: http://solstadakademiet.no

Vil du ha gode råd i skilsmissetiden? Se her: http://dinskilsmissecoach.no

Hilsen Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut

Asbjørn og meg før jul i fjor. Bildet er tatt da vi tok m barna for å hogge juletre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *